Προεκλογική δραστηριότητα Μανούσου Βολουδάκη

Ο πρώην βουλευτής Χανίων της Ν.Δ. Μανούσος Βολουδάκης πραγματοποίησε πολιτική ομιλία στο αμφιθέατρο του Δήμου Κισσάμου. Στην ομιλία του ο Μ.Βολουδάκης αναφέρθηκε στην πολιτική συγκυρία, τονίζοντας ότι οι δύσκολες συνθήκες που επικρατούν, έχουν προκαλέσει δικαιολογημένη αγανάκτηση στους πολίτες αλλά δεν πρέπει να οδηγήσουν σε πολιτικές επιλογές τυφλής διαμαρτυρίας. Κι αυτό, συνέχισε ο Μ.Βολουδάκης, γιατί η πατρίδα μας είναι προφανές ότι ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τους μεγάλους κινδύνους της άτακτης χρεωκοπίας και της εξόδου από το ευρώ, κατάσταση που καθιστά απαραίτητη σοβαρή και σταθερή διακυβέρνηση. Επεσήμανε ο Μ.Βολουδάκης ότι υπάρχουν σήμερα πολλές φωνές ακραίας υποκρισίας : φωνές ανθρώπων που νομίζουν ότι ο κόσμος έχει ξεχάσει ποιοί είναι και ποιά είναι η πολιτική τους διαδρομή, και εμφανίζονται σήμερα ως κατήγοροι του συστήματος του οποίου αποτελούν τα χαρακτηριστικότερα δείγματα! Από την άλλη, συνέχισε ο Μ.Βολουδάκης, η Ν.Δ. παρουσιάζει ολοκληρωμένη πρόταση διακυβέρνησης για την επιτάχυνση της εξόδου από την κρίση, αλλά και επαρκές στελεχειακό δυναμικό το οποίο μάλιστα είναι σήμερα σε μεγάλο βαθμό νέοι άνθρωποι, που δεν βαρύνονται με ευθύνες για λάθη ή παραλείψεις του παρελθόντος.

Ο Μ.Βολουδάκης αναφέρθηκε και στην αναπτυξιακή δυναμική της Κισσάμου, τονίζοντας ιδιαίτερα –μεταξύ άλλων- την ανάγκη ανάδειξης του παραλιακού μετώπου του κόλπου της Κισσάμου, την παράκαμψη Καστελίου του ΒΟΑΚ, την ολοκλήρωση της παράκαμψης Τοπολίων (και τη στήριξη του πρανούς του δρόμου της Σήραγγας), αλλά και την ανάγκη ολοκλήρωσης των επομένων σταδίων για την έγκριση του ΣΧΟΑΑΠ Ινναχωρίου.

Ο Μ.Βολουδάκης, συνεχίζοντας την προεκλογική του δραστηριότητα, την Κυριακή 22 Απριλίου θα επισκεφθεί χωριά του Δήμου Σελίνου – Καντάνου.