Συνάντηση με την Κ.Ε.Δ.Ε.

Η μεταρρύθμιση της διοίκησης μπορεί να επιτευχθεί μόνο σε πνεύμα συνεργασίας με τους εργαζόμενους και τους πολίτες. Αυτό ήταν το κεντρικό μήνυμα της συνάντησης του Υπουργού Δ.Μ.&Η.Δ. Αντώνη Μανιτάκη και του Υφυπουργού Μανούσου Βολουδάκη με αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε.

Ο κ. Μανιτάκης τόνισε ότι ολόκληρη η διαδικασία της μεταρρύθμισης θα γίνει με απόλυτη διαφάνεια και αξιοκρατικά κριτήρια.

Από την πλευρά του ο κ. Βολουδάκης σημείωσε ότι στόχος του Υπουργείου είναι να μειώσει δραστικά τη γραφειοκρατία, αξιοποιώντας προς αυτή την κατεύθυνση τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών.

Δέσμευση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου είναι να καταστεί η Δημόσια Διοίκηση αποδοτική, λειτουργική, δίκαιη και χρηστική. Για το λόγο αυτό η συνεργασία με όλους τους φορείς θα είναι διαρκής.

Ειδικότερα για θέματα που αφορούν την ηλεκτρονική διακυβέρνηση στην τοπική αυτοδιοίκηση ορίστηκε νέα εξειδικευμένη συνάντηση αντιπροσωπείας της Κ.Ε.Δ.Ε. με τον Υφυπουργό Δ.Μ.&Η.Δ. Μανούσο Βολουδάκη την επόμενη Τρίτη.