Επιτάχυνση των διαδικασιών αξιολόγησης σε όλα τα Υπουργεία

H επίσπευση των διαδικασιών αξιολόγησης, στο πλαίσιο της Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ήταν το αντικείμενο των διαδοχικών συναντήσεων του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Αντώνη Μανιτάκη, με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου Κωστή Μουσουρούλη και τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νικόλαο Δένδια.

Προηγήθηκε η συνάντηση του κ. Μανιτάκη με τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων Κωστή Χατζηδάκη, στην οποία συμμετείχε και ο Υφυπουργός Δ.Μ.&Η.Δ. Μανούσος Βολουδάκης, όπου εκτός από το θέμα της αξιολόγησης των υπηρεσιών του Υπουργείου, συζητήθηκαν και διαδικαστικές λεπτομέρειες για τους φορείς που συγχωνεύονται ή καταργούνται και έχουν ήδη συμφωνηθεί με το ΥΠ.ΑΝ.ΥΠ.

Οι διαδικασίες αξιολόγησης, σε όλα τα Υπουργεία, αναμένονται να ολοκληρωθούν μέσα στους επόμενους δύο μήνες έτσι ώστε μέχρι το τέλος του 2012, πολύ συντομότερα δηλαδή απ’ ότι είχε αρχικά προβλεφτεί, να είναι έτοιμα τα νέα οργανογράμματα των Υπουργείων.