Ο Μ. Βολουδάκης στο Κολυμπάρι για το Περιφερειακό Ιατρείο

Παραχωρήθηκε και επίσημα στο Υπουργείο Υγείας το παλιό αστυνομικό τμήμα για χρήση ως Περιφερειακό Ιατρείο.

Ο βουλευτής Χανίων της Ν.Δ. Μανούσος Βολουδάκης επισκέφθηκε το Σάββατο το Περιφερειακό Ιατρείο Κολυμβαρίου, όπου συναντήθηκε με κατοίκους της περιοχής και τους ενημέρωσε για την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραχώρησης του οικήματος του παλιού αστυνομικού τμήματος στο Υπουργείο Υγείας.

Η παραχώρηση, ικανοποιεί αίτημα της τοπικής κοινωνίας από καιρό διατυπωμένο, και έγινε δυνατή μετά από προσπάθειες μηνών, οι οποίες ολοκληρώθηκαν θετικά με την υπογραφή την περασμένη Παρασκευή της σχετικής απόφασης από το Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ). Η απόφαση υπεγράφη μετά από την ολοκλήρωση μιας μακράς σειράς διοικητικών διαδικασιών, με τη συνεργασία των υπουργείων Οικονομικών και Υγείας, της ΕΤΑΔ, της ΔΥΠΕ Κρήτης και του Δήμου Πλατανιά.

Ο Μ.Βολουδάκης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τους κατοίκους της περιοχής, εξέφρασε ευχαριστίες προς το Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας κ. Μάκη Γούναρη και το Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΑΔ κ.Γρ.Δούνη για τη συμβολή τους στην υπέρβαση των πολλών γραφειοκρατικών εμποδίων που παρουσιάσθηκαν όλο το διάστημα της σχετικής προσπάθειας, και τα οποία αποτυπώνονται στη μακρά αλληλουχία προαπαιτούμενων αποφάσεων και διοικητικών πράξεων που μνημονεύονται στην απόφαση παραχώρησης.

Το παλιό αστυνομικό τμήμα θα χρησιμοποιείται στο εξής νομίμως ως Περιφερειακό Ιατρείο, χωρίς καταβολή ενοικίου στην Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου.