Επίσκεψη Μ. Βολουδάκη στον Αλικιανό

O Μανούσος Βολουδάκης μίλησε σε συγκέντρωση φίλων του στον Αλικιανό. Εκεί αναφέρθηκε στις αρνητικές συνέπειες που προέκυψαν από τις πρόωρες εκλογές στην οικονομία της χώρας.

Τόνισε ότι η χώρα θα μπορέσει να βγει από την κρίση μόνο με μια κυβέρνηση ικανή να διαπραγματευτεί λογικά και να εφαρμόσει μειώσεις στη φορολογία, απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη. Κατά το Μ. Βολουδάκη, αυτό μπορεί να γίνει μόνο με την εφαρμογή μιας φιλελεύθερης πολιτικής η οποία θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας και όχι με την εφαρμογή της πολιτικής του ΣΎΡΙΖΑ, ο οποίος προτείνει λύσεις που συνεπάγονται διόγκωση του κράτους, ακόμη μεγαλύτερη φορολόγηση και νέο δανεισμό.

O M.Βολουδάκης αναφέρθηκε ακόμη σε ένα ειδικότερο ζήτημα που αφορά την περιοχή, μια θετική εξέλιξη που δεν έχει γίνει ακόμη ευρέως γνωστή, το γεγονός ότι στη νέα ΚΑΠ προβλέπεται επιδότηση για τα εσπεριδοειδή, ανεξάρτητη από τη χυμοποίηση.

Το Σάββατο 17 Ιανουαρίου ο Μ. Βολουδάκης στο πλαίσιο των προεκλογικών του δραστηριοτήτων θα μιλήσει στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου στο Μάλεμε (δίπλα στην εκκλησία του Αγ. Αντωνίου). Επίσης την Κυριακή 18 Ιανουαρίου θα επισκεφθεί στις 7 μ.μ. το Καστέλλι όπου θα μιλήσει στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου.