Δήλωση Μανούσου Βολουδάκη

Δέχομαι τις τελευταίες ημέρες, μια αήθη επίθεση από συνυποψήφιό μου, με αφορμή ασήμαντα δευτερόλεπτα τηλεοπτικού χρόνου. Η απώλεια του μέτρου στον προεκλογικό αγώνα, δείχνει απώλεια ψυχραιμίας. Δείχνει ακόμη ότι ορισμένοι προκειμένου να πετύχουν προσωπικούς τους στόχους, δε διστάζουν ακόμη και να βλάψουν τον εκλογικό αγώνα της παράταξής τους.

Ζούμε τον εξής παραλογισμό: Αυτοί που έχτισαν καριέρες πάνω στο πιο βαθύ κατεστημένο του τόπου, αυτοί που έχτισαν την πολιτική τους σταδιοδρομία πάνω σε κάθε είδους πελατειακή σχέση, σήμερα να εμφανίζονται ως τιμητές των πάντων, και μάλιστα ως «εχθροί της διαπλοκής». Επειδή προσωπικά δεν έχω κανένα λόγο να χάσω την ψυχραιμία μου, μπορώ να διαπιστώσω ότι εδώ παρακολουθούμε κωμωδία!

Πορεύθηκα πάντα στο φως της μέρας. Για αυτό οι επιθέσεις εναντίον μου, δεν αφορούσαν ποτέ οποιαδήποτε πράξη μου. Ο πόλεμος ήταν μόνο συκοφαντίες και σενάρια που επί χρόνια ορισμένοι διακινούν, χωρίς αποτέλεσμα. Χωρίς αποτέλεσμα γιατί δεν είχαν πραγματικό περιεχόμενο. Χωρίς πραγματικό περιεχόμενο, γιατί δεν είχαν τίποτα πραγματικό να μου προσάψουν.

Συνεχίζω την πορεία και τον αγώνα μου, χωρίς να ασχοληθώ περαιτέρω με το θέμα. Γιατί έχω επίγνωση ότι η πολιτική του χτες και οι εκφραστές της, έχουν κλείσει τον κύκλο τους!