Επίθεση στο πολιτικό γραφείο του Μανούσου Βολουδάκη στα Χανιά

Με μπογιές επιτέθηκαν άγνωστοι, κατά τη διάρκεια της νύχτας, στο πολιτικό γραφείο του Βουλευτή Χανίων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μανούσου Βολουδάκη.

Ο ίδιος, σε ανάρτησή του στο Facebook, σχολιάζει πως η επίθεση αποτελεί απάντηση στην τοποθέτησή του «για την έξωση της Rosa Nera από το κτήριο της Μεραρχίας».

Όπως τονίζει, στην ίδια ανάρτηση, την οποία συνοδεύει και με μία φωτογραφία, ο Βουλευτής: «Δεν πτοούνται ούτε οι συνεργάτες μου, ούτε η οικογένειά μου».

Ολόκληρο το κείμενο της ανάρτηση του κ. Βολουδάκη:

«Κατά τη διάρκεια της νύχτας, οι γνωστοί “άγνωστοι”, πέταξαν μπογιές στην είσοδο του πολιτικού μου γραφείου. Μεγάλο ανδραγάθημα!

Έτσι απάντησαν στην τοποθέτησή μου για την έξωση της Rosa Nera από το κτήριο της Μεραρχίας. Ούτε θα με πτοήσουν, ούτε θα με φιμώσουν οι θρασύδειλοι! Πιο δυνατά τώρα θα φωνάξω: Επιτέλους οι νόμοι εφαρμόζονται, η Ελλάδα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι, η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται. (Αυτή η δήλωση τους ενόχλησε).

Δεν πτοούνται ούτε οι συνεργάτες μου, ούτε η οικογένειά μου. Οι ίδιοι “κύκλοι” πριν χρόνια είχαν σπάσει πόρτα και παράθυρα στο γραφείο μου. Και τότε δεν πτοηθήκαμε, και τότε δεν υποχωρήσαμε. Εμείς είμαστε εδώ και κινούμαστε στο φως, αυτοί κρύβονται στα σκοτάδια!

Υ.Γ. Να τους χαίρεται τους “λεβέντες” ο ΣΥΡΙΖΑ, που δια του γνωστού κ.Πολάκη τους υποστηρίζει! Έτσι κι αλλιώς, σιγά σιγά τα πράγματα μπαίνουν στη θέση τους: σε κάτι τέτοιους μόνο απευθύνονται…»