Επίσκεψη Μ.Βολουδάκη στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων βρέθηκε ο βουλευτής της ΝΔ Μανούσος Βολουδάκης προκειμένου να συγχαρεί το νέο γενικό περιφερειακό διευθυντή Κρήτης, Γιώργο Λυμπινάκη. Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Επισκέφθηκα το Αστυνομικό Μέγαρο στα Χανιά, για να συγχαρώ για την ανάληψη των καθηκόντων τους το νέο Γενικό Περιφερειακό Διευθυντή Κρήτης Υποστράτηγο Γιώργο Λυμπινάκη και το νέο Αστυνομικό Διευθυντή Χανίων Γιώργο Μαστραντωνάκη.

Ευχήθηκα και στους δυο καλή θητεία στις νέες τους θέσεις και να συνεχίσουν την επιτυχημένη πορεία που είχαν μέχρι σήμερα.
Η ασφάλεια του πολίτη αποτελεί προτεραιότητα και προϋπόθεση κάθε ευνομούμενης πολιτείας.
Στη γενική συζήτηση που είχαμε, δεν παρέλειψα να αναφέρω ότι πρέπει να συνεχισθεί και να ενισχυθεί η προσπάθεια της καταπολέμησης του φαινομένου των κατά σύστημα αγροζημιών σε ορισμένα χωριά της Κισάμου και των Κεραμειών, στο πλαίσιο και της νέας νομοθεσίας για τα διοικητικά πρόστιμα.
Είμαι βέβαιος ότι η νέα ηγεσία της ΕΛΑΣ στην Κρήτη και στα Χανιά, με τη συνδρομή όλων των αστυνομικών υπαλλήλων του νομού μας, θα καταφέρει να ενισχύσει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών και να προστατεύσει τα δικαιώματά τους αποτελεσματικά.»