Ο Μανούσος Βολουδάκης στο προσυνέδριο της ΝΔ στο Ηράκλειο

Στο πλαίσιο των προσυνεδριακών εργασιών της ΝΔ στο Ηράκλειο, μίλησε ο βουλευτής Χανίων Μανούσος Βολουδάκης,
Αναλυτικά η δήλωσή του από τη προσωπική του σελίδα στο facebook:

«Στο Προσυνέδριο της Ν.Δ. στο Ηράκλειο σήμερα, η παράταξή μας συσπειρωμένη για την πατρίδα!

Τα βασικά σημεία του χαιρετισμού μου:
– Ο ελληνικός λαός ψήφισε πριν τρία χρόνια την ΝΔ με σκοπό την αναγέννηση της Ελλάδας. Μας εμπιστεύθηκε γιατί οι πολιτικές θέσεις της Ν.Δ., της πατριωτικής φιλελεύθερης παράταξης, είναι ιστορικά οι θέσεις της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού.
– Μας εμπιστεύθηκαν γιατί θέλουν την απελευθέρωση των παραγωγικών δυνάμεων του τόπου. Γιατί γνωρίζουν ότι η πατρίδα μας έχει σύνορα σε στεριά, αέρα και θάλασσα και θέλουν αυτά να φυλάσσονται. Γιατί οι έλληνες πολίτες έχουν εθνική ταυτότητα και πιστεύουν σε αυτή.
– Στη βάση αυτών των θέσεων αντιμετωπίσαμε τις ποικιλόμορφες και επαναλαμβανόμενες κρίσεις: Αντιμετωπίσαμε αποτελεσματικά την απειλή κατά των συνόρων μας στον Έβρο, άθλος που συνεχίσθηκε και συνεχίζεται στο Ανατολικό Αιγαίο (με τη δραστική μείωση των παράνομων μεταναστευτικών ροών). Αντιμετωπίσαμε τις οικονομικές συνέπειες της πανδημίας, με ένα πρόγραμμα ενισχύσεων 43 δις., με τα οποία η κοινωνία στάθηκε στα πόδια της. Με την αξιοπιστία που αυτό το ιστορικό μας δίνει, θα αντιμετωπίσουμε και την ενεργειακή κρίση, την κρίση της ακρίβειας.
– Στην Κρήτη, θέσαμε – μεταξύ άλλων – σε τροχιά υλοποίησης το ΒΟΑΚ, το μεγάλο έργο που προσδοκούν όλοι οι Κρητικοί εδώ και δεκαετίες.
– Υπάρχει λόγος γιατί η Ν.Δ. άντεξε στις επαναλαμβανόμενες κρίσεις (όχι μόνο της τρέχουσας περιόδου, αλλά από το 1974 ως σήμερα): αντέχει γιατί είναι μια πραγματικά λαϊκή παράταξη, με βαθιές ρίζες στην κοινωνία, στον απλό κόσμο. Στον κόσμο αυτό με τον οποίο μοιραζόμαστε τις βασικές μας θέσεις. Δεν το ξεχνάμε ποτέ! Με αυτό το όπλο, θα διεκδικήσουμε την ψήφο των πολιτών και θα πετύχουμε τη νίκη και στις επόμενες εκλογές»
Το βίντεο της τοποθέτησης του βουλευτή: