Βολουδάκης προς Ακάρ: Παράλογες οι απαιτήσεις της Τουρκίας – Εμείς δεν υποχωρούμε!

Κατά την πρώτη μέρα των εργασιών Επιτροπών της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ στην Κωνσταντινούπολη τοποθετήθηκε ο βουλευτής Χανίων της Ν.Δ. Μανούσος Βολουδάκης. Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση από την προσωπική του σελίδα στο facebook όπως και το βίντεο της τοποθέτησης:

«…Θέλω να σας διαβεβαιώσω: Όλη αυτή η επιθετική ρητορική της Τουρκίας τον τελευταίο καιρό, τελικά ενισχύει την εθνική ενότητα των Ελλήνων, ενισχύει το ηθικό των Ελλήνων: Εμείς δε θα υποχωρήσουμε!»

Αυτά είπα μεταξύ άλλων στον Υπουργό Άμυνας της Τουρκίας Χ.Ακάρ, παρουσία πολλών βουλευτών από χώρες μέλη του ΝΑΤΟ, κατά τη σημερινή πρώτη μέρα των εργασιών Επιτροπών της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ στην Κωνσταντινούπολη. Νωρίτερα αντέκρουσα τα όσα υποστήριξε ο ίδιος σχετικά με την αδιανόητη απαίτηση της Τουρκίας να αποστρατιωτικοποιηθούν τα νησιά.

Πρέπει να τονίσω ότι και οι τέσσερις Έλληνες βουλευτές, από τρία κόμματα, κρατήσαμε την ίδια στάση (Σ.Λιβανός, Α.Λοβέρδος, Θ.Τζάκρη και εγώ). Οι προκλήσεις πρέπει να απαντώνται επί τόπου. Ως εδώ!